Als schilderes ben ik altijd op zoek naar nieuwe inspiratie voor mijn schilderijen. Op een dag ben ik naar de bollenvelden gegaan om te zien of ik daar iets interessants kon vinden.

Toen ik bij de velden aankwam, werd ik overweldigd door de kleurenpracht. Ik zag rijen en rijen van prachtige tulpen in alle kleuren van de regenboog. Ik heb besloten dat ik dit moest vastleggen in een schilderij, maar in de plaats van een realistische weergave, wilde ik een abstracte interpretatie maken.

Ik nam mijn kwasten en begon te schilderen. Ik mengde de kleuren tot ik precies de juiste tinten had gevonden die het gevoel van de bollenvelden weergaven.

Toen het schilderij klaar was, was ik trots op mijn werk. Het was niet realistisch, maar het gevoel van de bollenvelden perfect. Het was zoals je door een sprookjesachtig landschap liep.

Ik had nooit gedacht dat de bollenvelden mijn inspiratiebron zouden zijn voor een abstract schilderij, maar ik was blij dat ik deze ervaring had gehad. Vanaf dat moment wist ik dat ik altijd open moest staan ​​voor nieuwe ideeën en inspiratie, want wie weet wat voor moois er nog meer op mijn pad zou komen.Toen het schilderij klaar was, was ik trots op mijn werk. Het was niet realistisch, maar het gevoel van de bollenvelden perfect. Het was zoals je door een sprookjesachtig landschap liep.